понеділок, 22 травня 2023 р.

Міжнародна весняна школа для освітян «Освітні виклики для України після війни та шляхи їх подолання. Особливості входження України в європейський освітній простір»

З 13 по 22 травня відбулася Міжнародна весняна школа для освітян «Освітні виклики для України після війни та шляхи їх подолання. Особливості входження України в європейський освітній простір», організована Академією інноваційного розвитку освіти в Болгарії.

Під час перебування в Болгарії 14 освітян з України, разом з тренером Академії інноваційного розвитку освіти Оленою Бурдун, відвідали Коледж туризму та Університет економіки у місті Варна.

В Коледжі туризму директор Генка Рафаилова розповіла про структуру коледжу, форми організації навчання, проблеми онлайн освіти, працевлаштування студентів та правила вступу до коледжу.

В Університеті економіки керівник відділу «Міжнародного співробітництва» Евгени Райчев провів екскурсію університетом, а зам. директора по інтерналізації доц. д-р Радан Мирянов відповів на всі питання стосовно організації навчального процесу в університеті.

Також під час Міжнародної весняної школи були окреслені освітні виклики для України після Перемоги, проведені тренінги з підвищення мотивації учнів до навчання та обговорення стосовно змін в навчальному процесі під час війни.

19 травня всі учасники Міжнародної весняної школи святкували День Вишиванки – влаштували фотосесію у вишиванках та прийняли участь у онлайн флешмобі, організованого департаментом гуманітарної політики Дніпровської міськради.

























Немає коментарів:

Дописати коментар